המרחק שלך, הדרך עלינו
פרטי הפרופיל נשמרים בחשבון, ואפשר לערוך או למחוק אותם בכל עת. בהתחברות היסטוריית המסלולים נשמרת בחשבון וזמינה מכל מכשיר; במצב אורח היא נשארת במכשיר בלבד. מדדי שימוש נשמרים בנפרד, ללא מיקום או היסטוריית מסלולים. פרטיות ושמירת מידע
נשמר במכשיר הזה בלבד, ללא סנכרון לחשבון.
שאלה, דיווח על מסלול מוזר או רעיון — כותבים לנו במייל.